avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comert online-comanda anulata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comert online-comanda anulata

buna ziua. Am achitat un produs de pe un site, vanzatorul a anulat comanda si nu restituie banii achitati. vreau sa formulez cerere la judecatorie, dar nu stiu temeiul legal (argumentarea in drept, banii au fost achitati de pe societate, deci ANPC nu are competenta). va multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
dorin_it, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
imbogatire fara just temei
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificați condițiile de rambursare. Unele site-uri specifică 30 zile. Vânzătorul este din Romania?
da, au trecut 6 luni si nu mai raspund la mail. au tot promis ca vor "transmite dep financiar"
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema nu se pune dacă o sa castigati(cu toate ca fără a apela la un av măcar pt a va redacta acțiunea exista și aceasta sansa)ci sa aveți ce recupera în cazul executării silite a societății respective.Oricum succes..
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor... sunt in cautare de ajutor cu o mica problema... ... iblast iblast Salutare tuturor... sunt in cautare de ajutor cu o mica problema... societatea a cumparat de la o alta societate, prin comanda telefonica, cu plata prin ... (vezi toată discuția)
Din greșeală, am trimis unui client un produs gratuit (am omis să trecem pe awb valoarea rambursului) dar el pretinde că a plătit curierului expediția. cum ne putem recupera banii? cosmin_adrian cosmin_adrian Buna ziua, Noi operam un magazin online in Cadrul Emag (suntem parteneri) si avem o problema cu un client caruia i-am trimis un produs gratuit omitand sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani achitati pentru marfa care nu a fost livrata nici dupa 2 luni, termenul de livrare fiind 15 zile plita plita Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu o comandă online pentru o plită de pe siteul “techstore.ro”. Comanda a fost plasată și achitată ... (vezi toată discuția)