avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Risc maternal. Am schimbat jobul in ultimele 6 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Risc maternal. Am schimbat jobul in ultimele 6 luni

Buna ziua, o sa intru in concediu de risc maternal. Dar am schimbat jobul acum 4 luni. Ce act imi trebuie de la fostul angajator pentru calculul indemnizatiei pentru ca din cate stiu se calculeaza medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni. Se ia in calcul si venitul din bonurile de masa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 17 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebuie adeverinta de venit ... In baza de calcul pentru concedii medicale se include si valoarea tichetelor de masa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si job part-time puiutza puiutza Buna ziua! Sunt Alina M. si sunt as. medical. Lucrez din 2009 la un loc de munca cu 8h/zi. Sunt insarcinata in 27 sapt acum, iar din 14.05.2015 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa intra la baza de calcul a concediului de risc maternal? buzdu_andra buzdu_andra Buna ziua ! Doresc sa aflu daca bonurile/tichetele de masa intra la baza de calcul a concediului de risc maternal. cei de la firma la care lucrez afirma ca ... (vezi toată discuția)