avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Risc maternal. Am schimbat jobul in ultimele 6 luni
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Risc maternal. Am schimbat jobul in ultimele 6 luni

Buna ziua, o sa intru in concediu de risc maternal. Dar am schimbat jobul acum 4 luni. Ce act imi trebuie de la fostul angajator pentru calculul indemnizatiei pentru ca din cate stiu se calculeaza medie a veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni. Se ia in calcul si venitul din bonurile de masa?

Alte discuții în legătură

Calculul concediului de risc maternal si concediului de sarcina si lauzie gan92 gan92 Buna ziua.In O.U.G.nr.96/14.10.2003 art.11,alin.2 se arata ca,,cuantumul indemnizatiei de risc maternal este egal cu 75% din media veniturilor lunare realizate ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie risc maternal robertf0727 robertf0727 Buna ziua! Sotia mea este gravida si la recomandarea medicului specialist din 13.12.2022 a intrat in concediu medical, pana in data de 17.02.2023, cand a ... (vezi toată discuția)