avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara! Am o mare problema. Am inchiriat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara! Am o mare problema. Am inchiriat apartamentul unui ...

Buna seara! Am o mare problema.
Am inchiriat apartamentul unui cetatean sosit din USA si contractul a fost completat cu datele din pasaport. Astazi cand am fost la anaf, mi-au refuzat contractul caci nu are rezidenta sau un document de sedere in RO. Dansul are o fata in Ro de 45 de ani care refuza sa-l ajute cu sederea si rezidenta. Iar in America nu mai are nimic si nu vrea sa se mai duca.
Dansul are 88 de ani, cum sa-l dau afara din casa?
Ce sfat imi puteti da?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:22, 22 Septembrie 2024
Daca e cetatean roman: ii faceti carte de indentitate la adresa dvs.

Iar daca nu e cetatean roman, are o mare problema, deoarece nu i se permite sa domicilieze in Romania, poate sta doar ca turist maxim 90 de zile intr-o perioada de sase luni sau cu viza de lunga sedere.
Ultima modificare: Duminică, 22 Septembrie 2024
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetățean non-eu fără viza de munca Adi Ionescu Adi Ionescu Care sunt pașii de angajare a unui cetățean non-EU care se afla deja in Romania dar nu are viza deoarece Romania nu cere viza pentru țara lui de origine ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean american andreea333s andreea333s Buna ! Eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim in Romania.El este cetatean american si viza o are expirata de 5 luni.Poate intra in Ro cu viza expirata?Eu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)