avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discriminare pe criteriu de varsta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discriminare pe criteriu de varsta?

Sunt angajat in pragul pensionarii, mai am 3 luni. La nivelul institutiei s-a efectuat o marire de salariu, cu suma minima de 190 lei ( pentru alti colegi s-au dat sume mai mari). Mie nu mi-a fost marit salariul pe motiv ca "oricum ies la pensie". Dar unui coleg care urmeaza sa iasa peste o luna i s-a majorat salariul totusi. Cum se poate ataca o astfel de nedreptate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 17 Septembrie 2024
Puteti depune o sesizare la CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus in preaviz demisie Cristina1234567890122353673 Cristina1234567890122353673 Buna ziua. Sunt in preaviz si in firma s- au marit salariile in luna in care am depus demisia. Pe luna in curs nu s-a semnat nici un act aditional de catre ... (vezi toată discuția)
Neacordarea majorarii salariale Shakur28 Shakur28 Buna ziua Este legal sa refuzi majorarea salariului unui angajat in conditiie in care toti angajatii firmei au primit majorari? Mentionez ca si cei care ... (vezi toată discuția)
Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul ... Magie1 Magie1 Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul nu se poate mari daca nu e semnat actul adițional. E legal cum a procedat ... (vezi toată discuția)