avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! In data de 7.12.2020 am facut o sesizare la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! In data de 7.12.2020 am facut o sesizare la primarie ...

Buna ziua!
In data de 7.12.2020 am facut o sesizare la primarie cu nr de inregistrare, la care nu am primit raspuns.
Mai pot face ceva?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 18 Septembrie 2024
Încă o sesizare. De data aceasta urmăriți-o îndeaproape. Ce ați solicitat?
pentru acea sesizare nu mai puteti face nimic.. dreptul la actiune in instanta s-a prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu cu ocazia pensionarii dorinaadrianamus dorinaadrianamus Buna ziua!In anul 2009 m-am pensionat din invatamint.Cu aceasta ocazie am facut cerere pentru cele 3 salarii care mi se cuveneau,potrivit Contractului colectiv ... (vezi toată discuția)
Arderea resturilor vegetale viu viu Vecina mea arde resturile vegetale atat cele uscate cat si cele inca verzi. Se face un fum de nedesscris iar aerul este irespirabil. Am facut adresa la ... (vezi toată discuția)
Nerespectare obligatii contractuale de catre primarie saramarie saramarie Buna ziua! O sa incerc sa va expun cat mai succint problema cu care ma confrunt in speranta ca o sa ma ajutati cu o opinie avizata. In data de 25.04.1999, ... (vezi toată discuția)