avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , vreau sa intru in cadrul armatei dar nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , vreau sa intru in cadrul armatei dar nu am terminat ...

Buna seara , vreau sa intru in cadrul armatei dar nu am terminat clasa 10 a , pot intra ? Daca nu ,ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:45, 17 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresele şi numerele de telefon ale birourilor informare-recrutare din cadrul M.Ap.N
[ link extern ]

Luati legatura cu Centrul Militar Judetean de care apartineti cu domiciliul sa va spuna mai exact conditiile de recrutare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Armata Ionut94786 Ionut94786 Buna seara , Ma numesc Ionut am 18 ani am terminat acum clasa a12a si m-am inscris in Scoala de Maistri Militari am completat dosarul l-am depus si mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare! Malfurion Malfurion Salutare...am si eu o nedumerire! Acum 7 ani am fost condamnat la 3 luni cu suspendare pentru o \\"copilarie\\"! Intrebarea: Ma pot inscrie la Academia ... (vezi toată discuția)