avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme RAR

Bună ziua
Am cumpărat o mașină din Germania aceasta are seria de șasiu a anulată dar are altă repansinata de către autorități, are inspecțiile făcute la termen (ITP) totul OK, a fost înscrisă și în țara de proveniență acum 3 luni și n-au întrebat nimic, dar când am adus-o în țară la R.A.R mi s-a zis ca trebuie dovadă pentru repansonarea seriei de șasiu. Ce ar fi indicat de făcut?
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
AndreiPad, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:13, 17 Septembrie 2024
Nu exista variante, trebuie sa obtineti dovada re-poansonarii sasiului, din Germania. A existat un motiv tehnic pentru operatiunea respectiva.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vehicul respins la rar la identificare robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Societatea noastră a achiziţionat o remorcă din Germania. Când ne-am prezentat la RAR pentru înmatriculare, aceştia au constatat că seria ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Serie de sasiu scrisa gresit pe cartea de identitate a vehiculului partner1 partner1 transcriere gresita serie sasiu de pe contractul de vanzare cumparare pe cartea de identitate a vehiculului la rar[am descoperit aceasta greseala la 5ani] ce ... (vezi toată discuția)