avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie apartament cu asigurare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie apartament cu asigurare

Inundatie apartament cu asigurare
Buna ziua,de cativa ani vecinul de deasupra imi face inundatie.Apartmanetul meu este asigurat,iar asigurarea m-a despagubit.Se va intoarce impotriva lui asiguratorul pentru a-si recupera banii? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
roby2019, utilizator
Nu avem cum anume ghici ce va face sau nu o terta persoana. In general asa fac, insa depinde de fiecare caz in parte, de cheltuieli raportat la despagubire.
Eu am asigurare cu 4 evenimente pe an,in cazul in care se va repeta si voi apela din nou la asigurare credeti ca vor lua masuri?Multumesc!
Cine?
Noi va putem spune ce zice legea, nu ce va face o persoana sau alta... nu citim in globuri de cristal, nu avem cum ghici.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare inundatie vecini aba1011 aba1011 Buna ziua.daca i-am facut unui vecin inundatie la baie si el este asigurat pentru astfel de lucruri si solicita de la firma de asigurari despagubiri,ma ... (vezi toată discuția)
Ce solutie exista pt a recupera plata daunelor? viorel constantin viorel constantin Apartamentul in care locuiesc a fost inundat de vecinul de deasupra. Am luat leg cu cei de la firma de asigurari Generali, am chemat veciniii si ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna locuinta MirunaAldea MirunaAldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de curand am fost inundata de apartamentul situat deasupra, proprietarul acestuia fiind plecat in concediu. La momentul ... (vezi toată discuția)