avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2. Buna tuturor, ...

Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2.

Buna tuturor,
trebuie sa contactez un arhitect pentru întocmirea unui PUZ,
care sa-mi dea posibilitatea de a trece un teren extravilan(faneata) in teren intravilan. Si pana aici nimic nou.

Ceea ce vreau sa stiu înainte de a contacta arhitectul, este dacă exista posibilitatea sa declar intravilan numai o anumită parte din teren.

Dat fiind ca terenul are aprox. 7.000 m2 as dorii sa fac o construcție numai pe 200 m2. (sau 2 construcții de 200 + 100 m2).
Pe restul terenului sa ramana taxele de teren extravilan dat fiind ca nu fac construcție de 5.000 m2.

După parerea voastra este posibil așa ceva ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: denisj , utilizator 04:56, 21 Septembrie 2024
Eu știu că suprafața minimă pentru PUZ e de 1ha
Dar este ceva lege care impune chestia asta ?
Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)