avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2. ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2. Buna tuturor, ...

Teren extravilan - PUZ numai pt. un anumit nr. de m2.

Buna tuturor,
trebuie sa contactez un arhitect pentru întocmirea unui PUZ,
care sa-mi dea posibilitatea de a trece un teren extravilan(faneata) in teren intravilan. Si pana aici nimic nou.

Ceea ce vreau sa stiu înainte de a contacta arhitectul, este dacă exista posibilitatea sa declar intravilan numai o anumită parte din teren.

Dat fiind ca terenul are aprox. 7.000 m2 as dorii sa fac o construcție numai pe 200 m2. (sau 2 construcții de 200 + 100 m2).
Pe restul terenului sa ramana taxele de teren extravilan dat fiind ca nu fac construcție de 5.000 m2.

După parerea voastra este posibil așa ceva ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: denisj , utilizator 04:56, 21 Septembrie 2024
Eu știu că suprafața minimă pentru PUZ e de 1ha
Dar este ceva lege care impune chestia asta ?
Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)
Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)