avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am un subaltern, absolvent de scoala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am un subaltern, absolvent de scoala profesionala, ...

Buna ziua,
Am un subaltern, absolvent de scoala profesionala, care doreste sa acceada intr-un post pentru care sunt necesare studii liceale, cu sau fara diploma de bacalaureat. Exista baza legala pentru a solicita o derogare de la aceasta cerinta, respectiv echivalarea scolii profesionale absolvite cu studii liceale fara bnacalaureat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 17 Septembrie 2024
Nu se poate echivala scoala progesionala cu liceul.

Sigur se cer studii liceale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Nivel studii Catalin.sendroiu Catalin.sendroiu Daca am 10 clase si scoala profesionala de un an jumatate , sunt considerate studii secundar superioare ? (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)