Buna,mama mea girat cu apart ptr societatea la care lucra nu s-au mai platit ratele si am ajuns la executare silita,noi am deschis proces civil ptr ca nu au fost semnate contractele de credit de catre mama,s-a facut evaluarea dar nu la apart cu pricina ptr ca nu eram acasa....plus de asta mama nu a fost avertizata de catre banca de rate sau intarziere,societatea nu a fost niciodata controlata iar in momentul in care i s-a acordat creditul nu avea bilantul depus pe 2 ani.Maine e ziua procesului si cu toate astea executorul m-a sunat sa-mi spuna ca se publica executarea.Ce este de facut,daca poate cineva sa ma ajute,va rog din suflet,multumesc anticipat,Oana
faceti contestatie la executare. luati legatura urgent cu un avocat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare
Luana32
Mama mea girat cu apar ptr societatea la care lucra,nu asemnat contractele de credit deci nici nu stia sumala notar nu i s-a spus nimic.Acum dna nu a platit si ... (vezi toată discuția)
Proces penal
Luana32
In cazul in care deschid proces penal si cer suspendarea executarii silite se acceptapana la solutionarea cazului?Multumesc anticipat,Oana (vezi toată discuția)