avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal

In cazul in care deschid proces penal si cer suspendarea executarii silite se acceptapana la solutionarea cazului?Multumesc anticipat,Oana
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:18, 25 Martie 2010
Depinde de obiectul cauzei. Dar pana la inceperea sau nu, a urmariri penale, mai e cale lunga...
ce obiect ar avea plangerea penala?
Inselaciune...Mama a girat cu apart ptr patroana firmei unde era angajata,nu s-au mai platit ratele si s-a ajuns la executare,azi a fost prima licitatie dar nu s-a prezentat nimeni.Sotul acesteia si-a asumat raspunderea dar de duminica nu l-am mai auzit la telefon...deci...se intelegeoricum e persoana publica nu stiu cum as putea face...am pierdut pe civil din cauza neglijentei av...acum...multumesc Oana
Mihai S.R. a scris:

Depinde de obiectul cauzei. Dar pana la inceperea sau nu, a urmariri penale, mai e cale lunga...

Da, suspendarea se poate da in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Luana32 Luana32 Buna,mama mea girat cu apart ptr societatea la care lucra nu s-au mai platit ratele si am ajuns la executare silita,noi am deschis proces civil ptr ca nu au ... (vezi toată discuția)
Oprire licitatie imobil cu plingere penala si dosar de urmarire penal gemilia gemilia am luat o suma de bani de la cineva si iam dat dobinda la greu am girat cu casa si iam inapoiat suma cu act notarial dar mai o vrut 2000 si iam facut din nou ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare,contestatie la executare rog ajutor tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Va cer din nou ajutorul.Am facut o contestatie la executare iar termenul este abia in luna mai.Intre timp am primit un proces verbal de actualizare ... (vezi toată discuția)