avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca avocatul imi da ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca avocatul imi da factura ...

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca avocatul imi da factura pentru onorariul platit trebuie sa imi dea si chitanta ca dovada a platii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:13, 17 Septembrie 2024
Buna ziua,

Daca achitati cash.
Buna ziua

Depinde cum ati platit. Cash sau cu cardul (POS) --> trebuie sa primiti chitanta. Daca ati platit prin transfer bancar atunci nu primiti chitanta.

Daca ati platit prin transfer bancar, dovada platii o reprezinta ordinul de plata (decizia ICCJ 1319/2015).
Pt a solicita cheltuielile de judecata la finalul procesului chitanță,factura trebuiesc depuse în original,astfel ca nu va ajuta cu nimic sa păstrați dvs originalele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare persoana fizica firma arpad21 arpad21 Buna seara, Am si eu o problema legata de o factura. Astazi am achizitionat marfa de la un magazin si pentru ca nu mi-au ajuns banii cash factura a fost ... (vezi toată discuția)
Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca efectuez platile la asociatia de propietari prin ... Alexandrugh Alexandrugh buna ziua, daca efectuez platile la asociatia de propietari prin transfer bancar, asociatia nu trebuie sa elibereze factura? la mine administorul motveaza ca ... (vezi toată discuția)