avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am un an si doua luni trecute pe cartea de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am un an si doua luni trecute pe cartea de munca dar ...

Buna ziua,am un an si doua luni trecute pe cartea de munca dar pentru care nu sau platit contributie.Se iau in calcul la pensie limita de varsta ca necontributiva?
O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 17 Septembrie 2024
Neplata contributiilor are ca efect neluare in considerare a acelei perioade.
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata buna ziua, am vârstă de 56 ani ( impliniti in august 2024) ... MargaretaC MargaretaC Buna ziua, Am vârstă de 56 ani ( impliniti in august 2024) și 32 ani vechime în muncă, fara ani de grupe sau conditii de munca. Cand pot sa ies la ... (vezi toată discuția)
Neplata contribuției de asigurări sociale Sorin Alexandru Sorin Alexandru Buna ziua. Mă găsesc in următoarea situație. Timp de 3 ani ( perioada ianuarie 1996- august 1999) am lucrat cu contract de munca in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Perioada vechime in munca schumy1969 schumy1969 înregistrările din cartea de munca constituie vechime in munca? zilele, lunile si anii trecuții în cartea de munca trebuie sa apara si in decizia de ... (vezi toată discuția)