avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, Am ieșit la pensie anticipat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, Am ieșit la pensie anticipat cu penalizare în ...

Bună seara,
Am ieșit la pensie anticipat cu penalizare în 1.11.2022 la vârsta de 60 ani și 1 luna.
Am contribuit 35 ani și 11 luni. Perioada contributiva obligatorie era de 33 ani și 4 luni.
Am născut și crescut peste 16 ani 2 copii.
Am făcut 4 ani facultatea la ASE - zi.
Pot beneficia de pensie la limita de vârsta în baza art.56 din noua lege a pensiilor?
Cel mai recent răspuns: Nico63 , utilizator 07:25, 18 Septembrie 2024
Da.
Depuneti cerere de trecere la limita de varsta in baza art.56.
Mulțumesc
O zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu ... Porancea Ligia Marcela Porancea Ligia Marcela Am iesit la pensie anticipat la varsta de 60 ani si 3 luni cu un stagiu de cotizare de 41 ani si 6 luni. Am nascut si crescut 2 copii. Dupa recalculare am ... (vezi toată discuția)
Calculare pensie anticipata partiala lorennna2000 lorennna2000 Buna ziua .Nascuta 04.1957 31 ani vechime in munca din care 9 ani la spital ca asistenta medicala 1982-1991, -- in invatamant din 1991 si pana in ... (vezi toată discuția)
Condiții pensionare danielharaga danielharaga Bună ziua, La Mulți Ani ! Vă rog, dacă puteți să-mi răspundeți. În 22 Aprilie 2025 împlinesc 60 ani. În prezent sunt salariat cu contract de ... (vezi toată discuția)