avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Drept la pasaport ! Dreptul la un pasaport pentru un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Drept la pasaport ! Dreptul la un pasaport pentru un minor ! Logodnica mea are un ...

Dreptul la un pasaport pentru un minor !
Logodnica mea are un copil de 12 ani , si doresc sa scot pasaportul aferent. Mi sa spus ca se poate daca merg la notar sa fac acolo o declaratie imputernicire de catre logodnica. Nu mai trebuie trecut prin Judecatorie. Mentionez ca fostul sot nu doreste semnarea , ca este de acord , si de asemenea este plecat undeva la munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geo_65 , utilizator 17:42, 24 Septembrie 2024
Cum pot rezolva mai bine problema cu pasaportul ? Cu hotarare Prezidentiala? Sau altfel? Copilul este in Ploiesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la un pasaport pentru un minor ! cum pot fi ajutat sa ... Geo_65 Geo_65 Dreptul la un pasaport pentru un minor ! Cum pot fi ajutat sa scot acel pasaport ? E vorba de orasul Ploiesti , acolo se afla domiciliul . Prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala scoatere minor din țară valeriastaicu valeriastaicu Buna ziua am divortat in ian 2015, exista o hotarare judecatoreasca in acest sens prin care imi este incredintata minora spre crestere, domiciliul ei acelasi ... (vezi toată discuția)
Iesirea minorului din tara Hainaru Hainaru Buna ziua.Daca mie mi sa incredintat minorul in urma divortului ,mai am nevoie de acordul tatalui de a scoate minorul din tara ? (vezi toată discuția)