avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu pieton
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu pieton

Buna ziua! Urmeaza sa fac 2 ani de cand am fost implicat într-un accident de circulatie cu vatamare.. de atunci circul cu dovada luna de luna.M-am interesat de doua ori la politie si a zis ca urmeaza sa il depuna la parchet.. iar la parchet cand am intrebat au zis ca dosarul e inca la politie.Au mai trecut cateva luni si am intrebat iar la politie unde mi s-a zis ca pana in data x o sa primesc prin posta.A trecut si data x si nu am primit abosolut deloc.Persoana vatamata a avut 6 zile de IML, iar de la politie mi s-a comunicat ca o sa fie NUP, dar nu inteleg de ce dureaza atat si ce pot sa fac sa vina prin posta mai repede? Sa ma interesez iar la parchet?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 18 Septembrie 2024
Da, insistați.
În general, cu avocat merge mai repede dar nu știu cât sens mai are acum...

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prelungi o dovada de circulatie dupa expirare? rbe rbe Buna ziua, in luna aprilie am fot implicat intr-un accident de circulatie in care eu am fost de vina pentu ca n-am acordat prioritate. Celalalt sofer a ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Accident auto stanciustefan stanciustefan Buna ziua ! Pe data de 12.12.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie in Sectorul 1 soldat cu avarierea a unui autoturism care era stationat pe ... (vezi toată discuția)