avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o intrebare. Am avut un credit pe care l ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o intrebare. Am avut un credit pe care l am achitat ...

Buna ziua! Am o intrebare. Am avut un credit pe care l am achitat in 2017 prin poprire. Acum mi a sosit azi poprire pentru o suma care reprezinta doar taxe postale, onorariu executor si onorariu consultanta executare. totul facand 1700 lei. o chelt executare, o onorariu avocat si o taxe judiciare de timbru. Am vb la Bej si mia spus ca a venit dosarul anul trecut la ei si nu le as fi platit taxa de executare. DE aceea au trimis . CE pot face? E legal?Multumesc!Ma sperie!
Trebuie vazut care e statusul executarii, daca a fost inchisa, daca s-a perimat etc. Fara dosar nu prea se poate. Si dupa ce vedeti dosarul faceti cintestatie in 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire validata- cheltuieli judecata begonia begonia Buna dimineata! Se admite cererea de validare a popririi iar tertul poprit este obligat la plata sumei datorate de debitor creditorului si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Nu e normal să se facă compensări între obligațiile de plată din același dosar, din aceeași hotărâre? doragheta doragheta In perioada 2012-2015 am fost parte intr-un proces de partaj (eu fiind reclamanta). Solutia data de judecatoria Buftea a avut la baza calcule gresite d.p.d.v. ... (vezi toată discuția)
Pot cere perimarea la executarea silita daca am luat la cunostinta ... mexx bunea mexx bunea pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor. (vezi toată discuția)