avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.As vrea sa întreb,cei care nu au primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.As vrea sa întreb,cei care nu au primit deciziile ...

Buna ziua.As vrea sa întreb,cei care nu au primit deciziile de recalculare,iar pe cupon au primit pensia veche,cum se va rezolva situația?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:30, 18 Septembrie 2024
Veti primi decizie de recalculare si va lamuriti.
Daca ati primit vechea pensie este un atuu ca pensia dvs. nu scade in plata.
Si eu am in familia extinsa persoane care n-au primit inca decizia de recalculare.
Da acum in septembtie au primit pensia exact ca in august sau iulie 2024.
Nu le-a scazut nici 1 leu.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Acordarea pensiilor din grupa 1 si 2 recalculate ? Traiana Traiana Buna ziua , Am inteles ca de la 1 noiembrie incepe etapa a II-a a acordarii pensiilor de grupa 1 si 2 recalculate. Astazi am primit pensia. ... (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)