avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Aproximativ cu 2 luni in urma mi ai fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Aproximativ cu 2 luni in urma mi ai fost suspendat ...

Buna ziua. Aproximativ cu 2 luni in urma mi a fost suspendat permisul de conducere ptr depasirea limitei de viteza. La momentul respectiv nu ma aflam la volanul masinii personale si nu aveam permisul asupra mea…mi a fost suspendat in lipsa. Intre timp am facut contestatie la judecatorie dar datorita faptului ca eu aveam permisul fizic acasa, nu am stiut ca mai trebuie depus acel certificat de grefa la serviciul rutier. Astazi am fost oprit si mi a explicat ca imi va fi intocmit dosar penal ptr conducere fara permis. Ce solutii am in aceasta situatie? Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
mimisikuuu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu permisul suspendat? adriano88 adriano88 efectuam o depasire peste linia continua am fost filmat , de catre politisti oprit imediat ,sanctionat cu luarea permisului pe 30 zile dar permisul nu il aveam ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Robert Marius Robert Marius In Ianuarie anul curent am fost oprit de un echipaj de politie (radar). Mi-a fost intocmit un proces verbal pt ca depasisem viteza maxima cu 50 km/h si ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)