avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj - apartament achizitionat prin programul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj - apartament achizitionat prin programul "Prima casa"

Buna ziua !
Am divortat de sotul meu in martie 2022. Partajul inca nu a fost facut. Avem decat un apartament achizitionat prin Prima casa in aprilie 2013. Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii legate de acest aspect?
La plata ratelor am contribuit amandoi pana sa divortam ,iar din prima luna de dupa divort am platit singura toate ratele, fond de garantare, asigurarea casei si a bancii ( in legatura cu acest apartament) pana in prezent. In caz de proces pt partaj as avea sanse sa imi recuperez partea pe care am platit-o in contul lui pe toata perioada de dupa divort? Se iau in considerare extrasele de cont pt plata ratei pe care le detin avand in vedere ca sotul este titular de credit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 17:19, 18 Septembrie 2024
Buna ziua,
Ar trebui sa faceti partajul cand mai repede. Ratele platite pot fi justificate ca fiind platite de catre dvs prin documentele care sovedesc acest fapt. Apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj iulia.dragomir iulia.dragomir Sotul meu impreuna cu fosta lui sotie au cumparat in anul 2008 un apartament cu ajutorul unui credit in cadrul caruia ea este coplatitor. Sotul meu a fost cel ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prima casa gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. Daca o persoana a achizitionat impreuna cu sotul un apartament in anul 2009 prin programul prima casa iar anul acesta au divortat, care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
Extras de cont rate imobil partaj bună ziua, soțul meu este ... pinko pinko Extras de cont rare imobil partaj Bună ziua, Soțul meu este in proces de partaj cu fosta sotie in vederea atribuirii imobilului, bun comun, imobil ... (vezi toată discuția)