buna ziua,
Ca multi altii, am vandut o masina cu un contract de mana, acum aprox. zece luni. In tot acest timp nu am mai dat de noul proprietar. Intr-un final am vorbit cu el si i-am spus ca daca nu plateste macar impozitul (19 mil. vechi/an) am sa radiez masina. A ras de mine spunind-u-mi ca nu pot sa o radiez. Am trimis pe fax in data de 04.02. o cerere catre postul de politie din raza lui de domiciliu cu rugamintea de a i se ridica talonul si placutele de inmatriculare in vederea radierii. Nu am primit nici un raspuns, insa, in aceeasi zi instiintat fiind probabil de seful de post, noul proprietar a inaintat actiune in instanta pe motiv ca nu vreau sa scot cazier fiscal sa poata sa inmatriculeze masina. Acum, avand doar contract de mana cu el, eu nu mai vreau sa fac altul, .vreau doar sa o radiez, iar el sa faca cu masina ce-o vrea.Omul nu a fost corect cu mine drept urmare nu mai vreau sa-l ajut dupa atata timp sa o mai inmatriculeze. Va rog mult sa-mi spuneti ce trebuie sa fac, sa o pot radia. Va multumesc.
Radiere auto
naecostel
Salut, am un autoturism care nu a fost inmatriculat la politie,ci doar la taxe si impozite, pe certificatul de radiere al vechiului proprietar scrie numele meu ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism
Popesku
Buna ziua, anul trecut am vandut auto personal, am facut contract de vanzare cumparare, i-am dat talunul si cartea , apoi am trimis fiscalul la o adresa ... (vezi toată discuția)