avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru acțiune în instanta având că obiect ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru acțiune în instanta având că obiect revizuirea deciziei ...

Pentru acțiune în instanta având că obiect revizuirea deciziei de recalculare pot să mă reprezint eu personal fara avocat?
Dacă solicit judecarea în lipsă este ok?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 25 Septembrie 2024
La ambele intrebari raspunsul este DA.
Casa de pensii emitenta este Casa Teritoriala de Pensii sector 1 Întrucât are f.f.multe erori și ptrca in termen de 30zile nu am primit răspuns Nu am avocat
Ati depus cerere de revizuire?
Da

Cornel Vasile a scris:

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie ARKzad ARKzad Am obtinut prin instanta,recalcularea pensiei.Dupa cat timp de la data depunerii hotarari la oficiul de pensii pot beneficia de noua decizie de ... (vezi toată discuția)
Salutare! caut direcția în materie de pensii. sunt pensionar ... nelu.mocanu nelu.mocanu Salutare! Caut direcția în materie de pensii. Sunt pensionar de limită de vârstă și vechime integrală, în același timp salariat cu salariul minim ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare ghiocelioana ghiocelioana Tatăl meu a fost pensionat pentru muncă depusă si limită de vîrstă prin decizia CJP din 05.11.2010. Prin decizie,nu i-a fost luată în consideratie ... (vezi toată discuția)