avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua , Doresc sa import din China un anumit brand ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua , Doresc sa import din China un anumit brand chinezesc ...

Buna ziua ,
Doresc sa import din China, un anumt brand chinezesc dar se pare ca in romania acel brand este inregistrat la Osim, pot vinde produsele pe teritoriul Romaniei ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:04, 19 Septembrie 2024
Doar cu acordul deținătorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, ... anaana1997 anaana1997 Buna ziua! As vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, produsele le voi importa de la o fabrica din China, insa am o intrebare, daca pe pijama exista ... (vezi toată discuția)
Produs patentat alin79 alin79 Buna seara, Daca aveti amabilitatea si timpul necesar sa ma lamuriti si pe mine legat de comercializarea unui produs patentat. Urmeaza sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)