avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUZ - lățimea drumurilor. O întrebare va rog dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUZ - lățimea drumurilor. O întrebare va rog dacă se poate... ...

PUZ - lățimea drumurilor.
O întrebare va rog dacă se poate... vreau sa fac un PUZ pt. a trece un teren extravilan in intravilan.
Arhitectul mi-a spus ca poate o sa fie probleme cu drumul public care duce la terenul meu, care este numai de 4 metri, și care ar trebui sa devina de 7 metri după cate mi s-a spus.
Eu din partea mea as lasa alți metri pt. drum... dar dacă vecinii mei nu vor sa lase cum se poate proceda ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: denisj , utilizator 04:58, 21 Septembrie 2024
Terenurile lor sunt incluse în viitorul PUZ?
Poi nu tare cred ca sunt incluse...
PUZul va fi facut numai pt. terenul meu.
Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Drum acces puz ddtkorny ddtkorny Buna ziua Daca ma poate ajuta cineva cu informatii: Am un teren de 2 ha, la cca. 500 metri de la un Drum judetean. Doresc sa fac un PUZ, parcelare. Am ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)