avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața lucrez în industria textilă, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața lucrez în industria textilă, patronul nu mi-a ...

Bună dimineața lucrez în industria textilă, patronul nu mi-a plătit salariu ,practic este în faliment deoarece nu mai are comenzi.
Am cerut să mă trimită în șomaj, însă refuză acest lucru.
Îmi spune că sunt liber să plec de la firmă.
Este legal cum procedează .
Mai bine zis ce este de făcut în acest caz.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 20 Septembrie 2024
Ati verificat informatia la ONRC ca " este in faliment"?, deoarece in functie de raspunsul exact va putem spune modalitatile legale pentru recuperarea salariului neachitat, respectiv cea de incetare a contractului individual de munca.

sau

Postati denumirea corecta a angajatorului, poate reusim sa aflam noi, daca este sau nu in faliment.
O să vă trimit și numele firmei dar pe mine mă interesează de ce refuză să mă trimită în șomaj în condițiile în care el nu are de muncă și mă lasă să plec.
Ce ascunde de fapt ?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sunt multe presupuneri , plecand de la neplata contributiilor pana la declararea eronata a activitatii acelui angajator ...mergeti la ITM si solicitati un extras REVISAL si la Casa de Pensii o adeverinta de stagiu ..asa veti vedea ce a declarat acel angajator.
Numele firmei este COZAMIN IMPEX SRL din Galați.
Dacă puteți verifica dvs. la ONRC .
O să țin cont de sfatul dvs. și o să merg la ITM
Vă mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este in insolventa avand ca lichidator : CII RUGINĂ DOINA-VETA
Adresa sediu: Str. GHEORGHE DOJA nr. 6 bl.3A sc.1 et.1 ap.7 , loc. Galati, jud. Galati Telefon: 0740226566, fax 0236464946 Email: doinarugina2002@yahoo.com

Sursa adresa : EuroAvocatura.ro, , Coordonator avocat Marius-Catalin Predut, titular MCP Cabinet avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultant / contabil pentru pfa mihairom mihairom Consultant / Contabil pentru PFA. Am cautat in lista de contabili insa nu exista un filtru pentru PFA. Exista doar categoria de Contabil. Cum pot afla care ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj dupa concediul de ingrijire copil. mihaela_d_a mihaela_d_a Am fost in concediul pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani in acest timp firma la care lucram a intrat in procedura de faliment, as vrea sa-mi depun ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc Alepop86 Alepop86 Buna seara, am terminat perioada de concediu de crestere a copilului si am facut cerere de reintegrare in campul muncii catre firma unde am fost angajata, ... (vezi toată discuția)