avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , ce este de făcut în situația în care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , ce este de făcut în situația în care după divorț ...

Bună ziua , ce este de făcut în situația în care după divorț fosta soție a luat toate actele de proprietate din una dintre casele pe care le deținem ? Nu ajungem la un numitor comun asupra bunurilor comune pt a le împărți. Și aș dorii sa merg la tribunal dar nu am acele acte de proprietate. Actele erau în mai multe exemplare pt fiecare parte. Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:51, 21 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mergeti la instanta si solicitati prin actiune sa depuna actele la dosar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va trebuie actele in original, sunt suficiente copiii pentru a intraduce actiune de partaj.

Daca nu aveti nici copii, scoateti de la cadastru extras de informare in care veti regasi nr actului si scoateti dupicat de la notariatul unde a fost incheiat. Duplicat exista si la administratia financiara si va pot da si ei copie dupa acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide deschide partaj fara actele imobilului? yzabela yzabela Buna ziua doresc sa deschid partaj la un imobil. Problema este ca pe acel imobil nu este facut cadastru iar actele in original sunt la fostul sot. Acest imobil ... (vezi toată discuția)
2 proprietari; poate vinde doar unul? anabanana anabanana Am divortat de sotul meu. Am introdus actiunea de divort, dar si de reintegrare. Actele originale asupra bunurilor pe care le detinem in comun si sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire sunrise30 sunrise30 Buna ziua Cum se poate proceda in situatia in care sora tatalui meu refuza sa ii dea actele de propietate asupra bunurilor pe care acesta le detine. Doar ei ... (vezi toată discuția)