avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Daca mi s-a anulat permisul, iar pe 15 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Daca mi s-a anulat permisul, iar pe 15 octombrie trec ...

Buna ziua! Daca mi s-a anulat permisul, iar pe 15 octombrie trec 6 luni de cand am achitat amenda, ma pot prezenta pentru examenul teoretic inainte de aceasta data, iar la traseu dupa 15 octombrie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:42, 19 Septembrie 2024
La amindoua dupa 15 octombrie, nu e prevazuta in lege o astfel de "discriminare". Dreptul de examinare se obtine dupa trecerea celor 6 luni (Art. 24).
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat tudor1988 tudor1988 Buna ziua! Am o nelamurire. Am permisul anulat pentru alcool. Am primit 4 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. Am avut un avocat care mi-a zis ca s-a dat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere ... Florian90 Florian90 Buna ziua, Am primit o pedeapsa cu suspendare pentru conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, decizia finala a fost anul trecut pe 10 ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre obtinerea permisului pentru persoanele cu cazier crina25 crina25 Buna seara Am un prieten care in 2000 a fost condamnat pentru o fapta care nu are nici cea mai mica legatura cu infracţiuni legate de legislatia rutiera. De ... (vezi toată discuția)