avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... duplicat talon pensie pierdut
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

duplicat talon pensie pierdut

Bună dimineața!
Am pierdut talonul de pensie pe luna septembrie.
Îmi era necesar pentru abonamentul de calatorie gratuită, și pe 8 octombrie 2024 trebuie să duc la TCE-Ploiesti, talonul din luna precedentă, deci din septembrie.Dar pensia din septembrie, din august și octombrie va fi aceeași.
De unde pot face rost de un talon duplicat ceva, pe luna septembrie? Oare de la Casa de Pensii? Poșta?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:39, 19 Septembrie 2024
Doar de la casa locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj IonMarian1990 IonMarian1990 Buna ziua, Imi poate fii o problema la dosarul pentru somaj daca nu m-am prezentat la una din materiile de bacalaureat??? (vezi toată discuția)
AdeverinȚe nevalorificate la casa de pensii! CYBORG CYBORG Bună ziua! Cu vreo 3 luni înainte prima recalculare, de la Casa de Pensii mi s-a spus că adeverințele mele depuse la dosar în 2019-când am ieșit la ... (vezi toată discuția)
Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)