avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am primit de la AFI (administrarea fondului imobiliar) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am primit de la AFI (administrarea fondului imobiliar) o adresă ...

Am primit de la AFI (administrarea fondului imobiliar) o adresă prin care mi se spune că se modifică cota parte indiviza stabilită din 2022, ( am depus toate actele solicitate de AFI , de la OCPI, ANCPI, etc. bani și timp ).

In adresa actuala de la AFI mi se trimite și o DECLARAȚIE pe propria răspundere, pe care sa o complectez , că sunt de acord modificarea prin creșterea procentului de cota indiviza ( dar sa le trimit iară toate actele de proprietate, ANCPI, etc. , solicitate inițial)

Va rog sa îmi spuneți cat pot sa amân solicitarea aceasta? ( Menționez că un vecin a refuzat plata pentru teren aferent lui).

Ce POT SA FAC???

Cu considerație pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Carte funciara bellefille bellefille Buna seara.Cererea de intabulare a dreptului de proprietate se respinge pentru urmatoarele considerente: 1.Suprafata de teren mentionata de AFI ca revenind ... (vezi toată discuția)
Calitatea ocpi pasiva Adrian Berdila Adrian Berdila Mi-a fost respinsa plangerea impotriva incheierii de carte funciara deaorece Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nu are calitate procesuală ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dba dba Buna ziua, Doresc încheierea unui contract de vânzare-cumpărare ce are ca obiect un apartament. Exista in momentul de fata o mică problema privind cota ... (vezi toată discuția)