avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!Verișorul meu a fost arestat 30 de zile cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!Verișorul meu a fost arestat 30 de zile cu prelungirea ...

Bună ziua!Verișorul meu a fost arestat 30 de zile cu prelungirea inca a 30 de zile ,pentru vânzare în forma continuata de Cannabis,apărătorul ales insista sa divulge la rândul lui numele altui vânzător!În cazul în care declara un nume,I s-ar mai scădea din pedeapsa sau apărătorul ales ar putea fi de partea celor de la DIICOT?De ce insista avocatul cu acest nume?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:38, 19 Septembrie 2024
Buna ziua

Legea nr.143/2000:

Articolul 15
Persoana care a comis una dintre infracțiunile prevăzute la art. 2-9, iar în timpul urmăririi penale denunță și facilitează identificarea și tragerea la răspundere penală a altor persoane care au săvârșit infracțiuni legate de droguri beneficiază de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei prevăzute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunosterea faptei florin2kx florin2kx Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva theo_i theo_i Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: dupa o condamnare definitiva (dupa instanta de apel), mai exista vreun articol in urma caruia sa se poata beneficia ... (vezi toată discuția)
Exista vreo scapare daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc? ContSters159613 ContSters159613 buna ,am si eu o intrebare: exista vreo sansa sa scap daca sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc?nu eu le-am vandut,dar am fost acolo cand drogurile au ... (vezi toată discuția)