Bună ziua!Verișorul meu a fost arestat 30 de zile cu prelungirea inca a 30 de zile ,pentru vânzare în forma continuata de Cannabis,apărătorul ales insista sa divulge la rândul lui numele altui vânzător!În cazul în care declara un nume,I s-ar mai scădea din pedeapsa sau apărătorul ales ar putea fi de partea celor de la DIICOT?De ce insista avocatul cu acest nume?mulțumesc
Articolul 15
Persoana care a comis una dintre infracțiunile prevăzute la art. 2-9, iar în timpul urmăririi penale denunță și facilitează identificarea și tragerea la răspundere penală a altor persoane care au săvârșit infracțiuni legate de droguri beneficiază de reducerea la jumătate a limitelor pedepsei prevăzute de lege.
Recunosterea faptei
florin2kx
Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
Condamnare definitiva
theo_i
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: dupa o condamnare definitiva (dupa instanta de apel), mai exista vreun articol in urma caruia sa se poata beneficia ... (vezi toată discuția)