Buna ziua, am o casa construita fara autorizatie de constructie ( teren proprietate ), situata intr-o zona in care pamantul este calificat drept "Spatiu Verde". Am depus, impreuna cu 8 vecini ( care nu au constructii pe parcele) o cerere de PUZ la Primarie. Acolo s-a aprobat Avizul de Oportunitate in Ianuarie 2024 pentru acest demers dar la Arhitectul Sef mi se spune acum ca nu pot fi parte din acest PUZ daca am o constructie ilegala acolo. Vreau sa va intreb daca este intemeiata respingerea iar daca da, cum as putea intra in legalitate ( cu PUZ sau fara ). Multumesc.
În legalitate intrați obținând in Certificat de edificare de la primărie. Veți plăti un proiect, câțiva verificatori și o amendă. Un arhitect vă descurcă
Nu sunt sigur daca pot intra in legalitate, statutul terenului proprietate este " spatiu verde ". Mi se spune de acolo ca nu pot fi nici parte dintr-un PUZ, cu alti vecini, avand deja casa construita. Credeti ca pot intra in legalitate fara PUZ? In jurul meu sunt cateva case construite ( legal, cu Autorizatie ).
Multumesc