avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PUZ casa fara Autorizatie Constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PUZ casa fara Autorizatie Constructie

Buna ziua, am o casa construita fara autorizatie de constructie ( teren proprietate ), situata intr-o zona in care pamantul este calificat drept "Spatiu Verde". Am depus, impreuna cu 8 vecini ( care nu au constructii pe parcele) o cerere de PUZ la Primarie. Acolo s-a aprobat Avizul de Oportunitate in Ianuarie 2024 pentru acest demers dar la Arhitectul Sef mi se spune acum ca nu pot fi parte din acest PUZ daca am o constructie ilegala acolo. Vreau sa va intreb daca este intemeiata respingerea iar daca da, cum as putea intra in legalitate ( cu PUZ sau fara ). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:37, 19 Septembrie 2024
În legalitate intrați obținând in Certificat de edificare de la primărie. Veți plăti un proiect, câțiva verificatori și o amendă. Un arhitect vă descurcă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme avize puz ContSters467286 ContSters467286 Buna ziua! Apelez si eu la sprijinul dumneavoastra cu urmatoarea speta:in ocombrie anul 2017 am achizitionat in Targoviste un teren intravilan agricol in ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca tine loc de autorizatie de construire menix2078 menix2078 Buna ziua.Ma numesc Monica.Vreau sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Am construit o casa fara autorizatie, deoarece terenul pe care l.am cumparat este ... (vezi toată discuția)