avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la depunerea ...

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la depunerea cererii decont carburant la DGASPC.Pana acum cererea putea fi depusa de fiica mea in baza certificatului de nastere.Acum se cere sa o depun personal sau fiica sa aiba procura notariala fiind persoana cu handicap accentuat. Care ar fi actele reprezentativitatii fiicei pentru mine,avand in vedere ca depui o cerere completata la registratura.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Reprezentant legal stefan molea stefan molea pentru scutirea de la impozitul pe casa, teren, (conf. lege nr.111/2018) reprezentantul legal al persoanei (adulte) cu handicap , in calitate de proprietar, ... (vezi toată discuția)
Eu ca fiica a unei persoana cu handicap ce reprezint ? curator sau tutore mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua . Pentru a completa online pe dgas.ro Stimulente Financiare am a rublica la care nu siu sa o completez, respectiv : -niciuna/ curator/ parinte ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat parintele unui copil major cu handicap la intretinerea acestuia? mihaelabmihaela mihaelabmihaela Sunt divortata de trei ani.In tot acest timp,tatal fetei mele-handicap,24 ani-nu a mai contribuit cu nimic,nici macar nu a mai cautat-o,sa o vada.Nu as fi avut ... (vezi toată discuția)