avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Taxe angajator pentru part time/ puncte anuale pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Taxe angajator pentru part time/ puncte anuale pentru perioada lucrata de un pensionar

Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul in care ies la pensie la limita si optez pentru a incheia un nou contract, spre a mai lucra, se vor lua in calcul stagiile de cotizare si se vor adauga puncte la perioada lucrata, care sa contribuie la cresterea pensiei? Ma refer la punctele anuale, nu la cele de stabilitate deoarece stiu ca acelea nu se mai pun.
A doua intrebare este:
Dupa ce ies la pensie la limita si doresc sa inchei un nou contract de munca part time, angajatorul va plati taxe la stat raportat la orele de munca? adica la 4 0re sau taxele vor fi ca pentru 8 0re de munca chiar daca eu lucrez doar 4 ore/zi? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 20 Septembrie 2024
angajatorul va plati taxe la stat raportat la orele de munca, adica , la 4 0re

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare bunica ,cu carte de munca ptr crestere copil Diana_Radu Diana_Radu Buna ziua!Dupa terminarea concediului de ingrijire copil pana la 2 ani,as vrea ca mama mea(bunica)sa aibe grija de copil dar cu carte de munca daca se poate ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala-gr.iii de invaliditate barbuta barbuta As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate ) (vezi toată discuția)
Depasire stagiu minim cotizare daiciulescugica daiciulescugica Buna seara, ma intereseaza sa stiu daca se adauga procent suplimentar la calcul pensie pentru limita de varsta,care sa fie in functie de anii cu care s-a ... (vezi toată discuția)