avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am închiriat o garsoniera cu contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am închiriat o garsoniera cu contract de inchiriere inregistrat ...

Am închiriat o garsoniera cu contract de inchiriere inregistrat la ANAF prin agent imobiliar,am plătit comision 50% si după 3 luni ciriasul a decis sa plece.
Pentru următoarea inchiriere îmi solicita comision de 25%,cum se procedează în aceasta situație ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:44, 19 Septembrie 2024
gasiti singur chirias
Agentul imobiliar nu va poate garanta perioada în care chiriașul decide sa locuiască în imobilul dvs.Cautati o Lta agenție cu oferte mai bune e o problema privind cererea și oferta nu aveți o problema juridica..
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut un contract de închiriere printr-o agenție imobiliară. e legal refuzul lor de a-l înregistra la anaf? Andreii Gabriel Andreii Gabriel Bună ziua! Nu de mult timp am beneficiat de ajutorul unei firme imobiliare pentru găsirea unei chirii în Cluj-Napoca. Am găsit garsoniera, la o primă ... (vezi toată discuția)
Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament - contract de inchiriere si proces verbal de predare - primire Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua.Am nevoie de cateva sfaturi, in legatura cu inchirierea unui apartament. Am locuit intr-o garsoniera inchiriata de la inceputul lunii noiembrie 2011 ... (vezi toată discuția)