avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Securitate şi Sănătate în Muncă- instruirea ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Securitate şi Sănătate în Muncă- instruirea membrilor CSSM

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca exista obligativitatea ca reprezentanții lucrătorilor CSSM (2- in cazul organizației in care funcționez) sa aiba cursuri acreditate de pregătire in SSM, sau este suficienta instruirea lor, organizata in cadrul organizației, de către Inspectorul SSM? Daca da, in ce lege, sau hg este precizat acest lucru? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: almamater , utilizator 20:19, 20 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nivelul de pregatire in domeniul ssm este cel mentionat la art.47-50 din HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Gasiti informatii aici: [ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant angajator cu atributii ssm apetra apetra Tocmai am primit decizia prin care sunt informat ca sunt membru CSSM ca si reprezentant angajator cu atributii SSM. Care sunt atributiile concrete ale unui ... (vezi toată discuția)
Constituire - cssm AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Unitate cu un numar de aprox. 80 de angajati, ma puteti sfatui putin cum ar trebui sa arate structura CSSM / toti membrii desemnati trebuie ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm intreprindere cu peste salariati tyadaria tyadaria buna seara! sunt inspector resurse umane si salarii la o societate care detine un pub si un club, cu un nr de 64 salariati. Angajatorul meu m-a tot presat ... (vezi toată discuția)