Bună seara , în cazul în care am divorțat și suntem asociați în aceeași firmă 50/50 și ea este administrator, pot să efectuez lucrări pe firmă? Și anume cum ? Având în vedere ca programul de e-factura a rămas la fosta sotie in calculator și nu pot emite facturi ?
Trebuie sa va înțelegeți în aceasta privința. Dacă totuși ați hotărât sa rămâneți asociati în firma, în ciuda situației de divorț, deci pentru ca firma sa meargă în continuare, nu trebuie sa va blocați unul pe altul pentru a nu apărea ulterior acuzații cum ca una din părți nu s-a implicat în activitatea firmei asa cum era normal.
Deci dumneavoastra puteți sa lucrați în continuare pe firma dar sa va dea acces și la programul de facturare. Sau sa va facă ea facturile în program. Fără facturi nu se poate. Ambii trebuie sa lucrați în interesul firmei.
Dizolvare firma
Z.A.G.
Buna ziua . Ma aflu in proces cu fostul meu sot , de care sint divortata si am avut impreuna un bar , de dizolvare a firmei . Eu am dus documente si martori in ... (vezi toată discuția)
Partaj
robin2014
Conteaza la partaj ca fostul sot a continuat lucrarile la casa construita in timpul casatoriei dupa divort fara acordul meu( mi-a blocat si accesul in casa) ... (vezi toată discuția)