avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, tatăl meu a decedat în 2018 lăsând ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, tatăl meu a decedat în 2018 lăsând ...

Bună seara , să încep așa și mi-a pe scurt să vă zic și sper să mă înțelegeți și poate mă ajutați cu un rspuns ! Deci tatăl meu a decedat în 2018 lăsând o casa și un pământ ! Acuma recent auzind de la mama ca pământul i-a fost donat nepotului de el pe 10 ani donație , bun am înțeles apropiindu-se de aporaope de timpul vreau să o întreb dacă putem sparge sau anula acea donație , după la care îmi spune ca nu se poate ca , se pare ca ar avea contract de vânzare cumpărare ….. bun acuma ea dar nici el nu vor să îmi atrate vreun act de vânzare cumpără nu nimic , eu având în cap ca acel pământ să îmi fac o casă etc , ce pot face să aflu dacă există acest act sau nu se poate ? Findca ceva pare suspect tatăl meu înainte să moară era nedeplabil și nici nu putea semna etc și mie mi se pare a fi fals îl acte ! Ce pot face unde pot apela unde pot merge mai departe pe demersuilre legale
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Nelamurire in privinta contractului de vanzare-cumparare si a actului de donatie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, X este vaduva si are 2 copii: o fata si un baiat. Baiatul este divortat, nu are copii si este cetatean al altei tari, renuntand la cetatenia ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau donatie sau alta varianta coldteam coldteam Buna, si multumesc anticipat pt ajutor. In primul rand vreau sa va spun ca ma intereseaza cea mai ieftina varianta. Bunicul meu are o casa (si terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)