avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fiica in vârsta de 16 ani. in luna martie a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fiica in vârsta de 16 ani. in luna martie a plecat de acasă ...

Am o fiica in vârsta de 16 ani.in luna martie a plecat de acasă la un tigan.nu a mai frecventat școală,stătea în condiții insalubre.dupa 5 luni a fost luată într-un centru fiind însărcinată.a refuzat sa vina acasă.a fost transferată la un centru ptr mama și copil.cei de la protecția copilului mi-a spus că după 6 luni de la naștere daca nu v-am avea grija de copil îl va lua,și chiar daca va împlini vârsta de 18 ani și vrea să plece la tatăl copilului protecția copilului îl va lua ptr că el nu are condiții.vreau va rog din suflet să știu dacă este adevărat și ce as putea sa fac mai departe

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa ,urgent!!! maria0978 maria0978 Buna ziua!Ma numesc Maria,am 15 ani si curand implinesc 16.Doresc sa stiu daca la 16 ani pot pleca de acasa legal.Sunt crescuta de bunici si eu si fratele ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa anastasia02 anastasia02 Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare. Provin ... (vezi toată discuția)
Fiica mea a plecat de acasa cum o pot recupera? anamariaalexandra anamariaalexandra Buna ziua,va solicit ajutorul deoarece fica mea in varsta de 17 ani a decis sa plece de acasa si sa se multe la prietenul ei cu care este impreuna de 1 an,cum ... (vezi toată discuția)