avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... curiozitate inregistrare audio
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

curiozitate inregistrare audio

buna ziua, am si eu o curiozitate, in cazul in care cumperi ceva de pe olx/facebook etc, si te intalnesti cu respectivul care vinde, la munca/sau la el acasa etc, si inregistrezi audio tot, cu telefonul in timp ce esti la el acasa sau la munca la el, pt a te asigura ca este totul ok , in caz ca e vreo problema cu obiectul pe care il cumperi sau in caz ca ar fi furat etc, sa ai o dovada ca ai fost cumparator de buna credinta... este vreo infractiune? poti patii ceva legal din cauza asta daca se afla sau etc? multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 10:30, 20 Septembrie 2024
Este foarte corect cum procedați. Nu este nici o infracțiune (în caz de probleme cu vânzătorul aveți probe pentru parchet)
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
multumesc frumos pentru raspuns. as prefera daca se poate sa-mi raspunda si un avocat sa fiu sigur ca e totul ok . :)
Bună dimineața ! Nu sunt avocat așa cum vă doriți dumneavoastră, dar răspunsul ce v-a fost oferit este corect. Puteți vedea prevederile art. 97 alin.2 lit.f și art.139 alin.3 din Codul de procedură penală și decizia ÎCCJ Secția Penală numărul 578/27 septembrie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotografiere locuri publice markomarius1 markomarius1 Buna seara, Vreau sa stiu, daca este legal sa captezi imagini foto/video din locuri publice, care ulterior sa le expui ca si probe in in justiti, in ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt MadalinCristea MadalinCristea Buna ziua, As dori sa aflu care este solutionarea cea mai favorabila pentru urmatoarea situatie: Am fost la cineva acum doua saptamani cu bicicleta si am ... (vezi toată discuția)