avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Dacă cei care au cont CNPP și primesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Dacă cei care au cont CNPP și primesc lunar, pe ...

Bună ziua. Dacă cei care au cont CNPP și primesc lunar, pe mail, Documentul de informare plată drepturi în cont bancar, respectiv talonul electronic de pensie în format pdf, de ce nu nu pot primi la fel de simplu și Deciziile de pensie definitive, deciziile de recalculare, etc. În fond, prin digitalizare, nu asta se urmărește? Să renunțăm la scrisori și documente pe hârtie în favoarea celor electronice? Măcar pentru minoritatea de pensionari care știu să folosească un laptop, o tabletă, un telefon... Știu că este o întrebare retorică, dar cu sens.

Alte discuții în legătură

Aplicatia care chipurile iti transmite "talonul mov", de fapt ... oste oste Aplicatia care chipurile iti transmite \"TALONUL MOV\", de fapt iti transmite un document descriptiv fara nici o valoare, NU talonul mov!!! Asteptam sa ... (vezi toată discuția)
Beneficii cont online cnpp.ro - info util. sv.cristian sv.cristian De ce să îmi fac cont? Contul cnpp.ro este foarte important în relaţia electronică dintre utilizator şi sistemul informatic. De ce să îmi fac ... (vezi toată discuția)
Castigare in instanta grupa ii de munca gabros98 gabros98 Sunt pensionar cu pensie definitiva si doresc sa aflu daca merita sa deschid un proces in scopul recuperarea grupei a II-a de munca pentru intreaga perioada de ... (vezi toată discuția)