avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa sociala Soțul meu este unic acționar într-o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa sociala Soțul meu este unic acționar într-o societate. ...

Bursa sociala
Soțul meu este unic acționar într-o societate.
Se poate întocmi documentele necesare pentru alocarea bursei copilului dacă Veniturile pe cap de membru sunt sub 1800 ron.

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat lumimaria lumimaria buna seara! va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. sunt insarcinata in 6 luni jumatate si am inceput primul an de master., am intrat la buget si ... (vezi toată discuția)
Bursa transport copii Venetia Venetia Dupa ,,CRITERII GENERALE din 7 octombrie 2011 de acordare a burselor elevilor din invatamantul preuniversitar de stat,, la art 13. din aceast ordin la scoala ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)