avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la moștenire Bună ziua,am să încerc să fiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la moștenire Bună ziua,am să încerc să fiu cat mai ...

Drept la moștenire

Bună ziua,am să încerc să fiu cat mai scurt și cat mai explicit.
Bunicul,bunica au decedat lăsând în urma lor 6 copii acești la rândul lor au toți urmași 2 din 6 au decedat în casa bunicilor de la țară locuiește tatăl meu care după decesul mamei mele s-a recăsătorit
Actuala soție a tatălui meu are dreptul să stea în casă după decesul tatălui meu !?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:33, 20 Septembrie 2024
Da. Pentru ca are și dreptul la 1/4, în calitate de soție supraviețuitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Revenim la subiectul pus in discutie in ziua de 1 februarie 2010,ora 18. Ne cereati ordinea deceselor.Vi le comunicam acum: ... (vezi toată discuția)
Mostenire T Cessy T Cessy Tata a decedat. Succesiunea nu a fost facuta. Exista un apartament, o masina si un loc cu casa la tata( mostenirea din partea parintilor tatalui).Mama se ... (vezi toată discuția)
Sotul supravietuitor are dreptul la mostenirile ,,primite'' de sotia decedata??? C_CRISTINA C_CRISTINA In aceeasi casa locuiesc 2 familii: bunicii (din partea mamei), parintii si cei 2 copi majorii, casa apartinand bunicilor. Mama (fata bunicilor) moare. Nu se ... (vezi toată discuția)