avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie in anulare sau revizuire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie in anulare sau revizuire?

Buna ziua

As dori sa contest respingerea unui recurs ca nefondat.In acest sens doresc sa ma ajutati daca sa o fac prin contestatie in anulare sau revizuire.
Care credeti ca este calea de atac indicata?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2024
Samulea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Samulea , utilizator 09:34, 21 Septembrie 2024
Sansele sunt în general foarte mici În primul rand trebuie vazut dacă va incadrati în motivele limitativ prevazute în textul de lege.E greu de spus daca chiar cu av în acesta faza mai puteți face ceva, singur șansele sunt infime.I
Multumesc pentru raspuns , o sa uzez de toate caile de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)
Contestația în anulare divort noriszah noriszah Care sunt cazurile de acceptare a contestatiei in anulare in procesul de divort? (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)