avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Am un copil născut prematur . Pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Am un copil născut prematur . Pot prelungi CCC ...

Bună seara. Am un copil născut prematur . Pot prelungi CCC încă un an ?? Legea a întrat în vigoare ??? Și cum pot sa îmi prelunges CCC???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 21 Septembrie 2024
Buna ziua

Deocamdata nu. E la camera deputatilor.

Puteti urmari progresul aici: [ link extern ]
Sunteti , in prezent , in CCC ?

Daca da, precizati :
- data nasterii primului copil
- data nasterii celui de-al doilea copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ajutati-ma va rog cu informatii cu privire la prelungirea ... Eu1. Eu1. Buna ziua! Ajutati-ma va rog cu informatii cu privire la prelungirea concediului de crestere copil in cazul celor nascuti prematur. Era un articol al dl Dragos ... (vezi toată discuția)
Buna seara s-a aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului ... Amalia2012@ Amalia2012@ Buna seara sa aprobat legea pt indemnizatie pt creșterea copilului născut prematur (vezi toată discuția)
prelungirea cic in cazul copiilor născuți prematur Ivan. Suciu Ivan. Suciu Bună ziua. Care este stadiul inițiativei legislative vizând creșterea de la 2 la 3 ani a perioadei CIC in cazul copiilor născuți prematur? În ... (vezi toată discuția)