avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot face la notar o declaratie de calatorie minor doar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot face la notar o declaratie de calatorie minor doar cu buletinele ...

Pot face la notar o declaratie de calatorie minor doar cu buletinele parintilor si cert de nastere minor????

Alte discuții în legătură

Buna. acte pierdute in strainatate - ce trebuie facut? blankab blankab am si eu nevoie de putin ajutor.in urma cu cateva zile o cunostinta care se afla la munca in strainatate si-a pierdut portofelul cu acte.Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Minor-calatorie de unul singur Iuliana Popescu Iuliana Popescu Daca sunt minoră(17 ani), nu pot sa calatoresc in Ialia fără parinti? Doar cu o declaratie, sau ceva, ce trebuie, de la ei( si buletinul, bineînțeles). (vezi toată discuția)
Pasaport pentru bebelus? strail_angela strail_angela buna ziua, as dori sa stiu daca pentru copilul meu de 6 saptamani am nevoie de pasaport , doresc sa calatoresc cu el in cipru. sunt suficiente certificatul ... (vezi toată discuția)