avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: La o societate ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
La o societate comerciala echipa de control a constatat deficiente in organizarea unei comisii de analiza. In raportul de control, aprobat de directorul societatii, se propune cercetarea disciplinara a doi din cei 5 membri ( secretarul si presedintele ).
comisia de cercetare disciplinara stabileste ca cei doi au savarsit abateri, prin modul lor de actiune in cadrul comisiei si propune, prin raportul final sanctionarea celor doi
Directorul societatii da o rezolutie prin care, comisia de cercetare disciplinara sa propuna ca prejudiciul cauzat de comisia de analiza sa fie suportat de toti cei 5 membri.
Intrebarea mea este daca este de competenta comisiei de cercetare disciplinara sa propuna ca un prejudiciu sa fie recuperat ce la niste salariati care nu au fost sanctionati si a caror vina nu au stabilit-o ei.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 23 Septembrie 2024
Rezolutia in urma carui document a fost emisa?

Nu se poate impuna un prejudiciu unei persoane nevinovate.
Rezoluția pentru plata prejudiciu s-a pus pe raportul comisiei de cercetare
Cea care propune si stabileste este comisia , nu directorul prin rezolutie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara cristina petrache cristina petrache Decizia, propunerea comisiei in urma cercetarii disciplinare este finala sau angajatorul poate trece peste decizia comisiei de cercetare disciplinara si are ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara gabitza79 gabitza79 Am un angajat care a lipsit 1 zi nemotivat de la serviciu.I s-a intocmit un poces verbal.Dupa cate procese verbale se incepe cercetarea disciplinara sau care ... (vezi toată discuția)
Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)