avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat pentru firma Rodipet in judetul Hunedoara, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat pentru firma Rodipet in judetul Hunedoara, pe cine ...

Am lucrat pentru firma Rodipet in judetul Hunedoara, pe cine trebuie sa contactez pentru a-mi gasi cartea de munca din arhiva firmei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 23 Septembrie 2024
Intrebati la ONRC cine este lichidatorul societatii si luati legatura cu acesta pentru a va spune unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca menacao menacao Buna seara!am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998-la rodipet in judetul suceava.Din anul 1999 am plecat din tara.as vrea sa stiu de unde si daca imi mai pot ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina ... Ana-Maria1515 Ana-Maria1515 Buna seara! Vin catre voi in speranta ca reusesc sa aduc putina lumina in cazul tatalui meu. El a lucrat intre 1987 si 1992 la \"Statiunea pentru mecanizarea ... (vezi toată discuția)