avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensiile agricultorilor nu se maresc? S au marit toate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensiile agricultorilor nu se maresc? S au marit toate pensiile ...

Pensiile agricultorilor nu se maresc? S au marit toate pensiile in afara lor.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:50, 23 Septembrie 2024
Pensiile agricultorilor nu au fostt incluse la recalcularea care se aplica incepand cu 01-sept-2024.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani ! ref.recalculare pensii cu 1 septembrie 2024, data ... ddena ddena La Multi Ani ! Ref.recalculare pensii cu 1 Septembrie 2024, Data de 1.09.2024, ce înseamnă, cu aceasta dată intra in plata pensiile noi recalculate?sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta ... RUAndreea RUAndreea Bună ziua. Un pensionar își va depune la casa de pensii adeverinta cu venituri si perioadele suplimentare de contribuție pentru recalcularea pensiei, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am iesit la pensie in 2014. si am avut indicele de ... Mihai53 Mihai53 INDICELE DE CORECTIE PENSIE :INFLUENTA Buna ziua, Am iesit la pensie in 2014. Si am avut indicele de corectie 1.07. Ne-a bombardat cu faptul ca se vor ... (vezi toată discuția)