avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara as dori și io sa știu dacă pot face un ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara as dori și io sa știu dacă pot face un credit ...

Bună seara as dori și io sa știu dacă pot face un credit la banca am certificat de handicap permanent și pensie de invaliditate tot permanenta? Diagnosticul e schizofrenie paranoida
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:20, 23 Septembrie 2024
Puteti incerca.
Decizia de a aproba un credit este exclusivă a băncii comerciale.
Greu de crezut ca o bancă comercială își va asuma un asemenea risc.
Poate doar dacă aveți casă și puteți garanta cu ipotecă.
Mergeți și întrebați pe la mai multe bănci, dar să știți că orice bancă, are dreptul să vă refuze cererea de creditare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi financiare pentru persoana cu grad de invaliditate 2 DanutzGenila DanutzGenila Buna ziua. Mama mea are o Decizie asupra capacitatii de munca cu diagnosticul Schizofrenie paranoida, grad de invaliditate 2, din anul 2005. A beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ContSters141851 ContSters141851 Buna ziua! Cu diagnosticul ''schizofrenie paranoida''poti iesi la pensie de invaliditate indiferent de stgiul de cotizare?Din cate am citit eu in legea ... (vezi toată discuția)
Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)